Ödemiş Belediyesi Nefesli Enstrüman Kursu Açıyor

14 Ağu 2018

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen hobi kurslarına bir yenisini daha ekliyor. Nefesli Enstrüman Kursu Cuma günü başlıyor.

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, gitar, halk oyunları, resim, zumba, branşlarındaki kurslara yenisini ekledi. Saksafon, trompet, klarnet, trombon, yan flüt ve tenor saksafon gibi nefesli enstrümanların yer aldığı kurs 17 Ağustos Cuma günü başlıyor. Kültür Merkezin’nde yapılacak kurslarda Ergün Baki klarnet, saksafon, tenor saksafon, yan flüt, Şerafettin Övek klarnet, Metin Kerpiçler trambon ve Nevzat Arıkan trampet kursu verecek.  Cuma günleri 17:00-19:00 arasında yapılacak kurs için kayıtlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından alınmaktadır.