Başkan Mahmut Badem, Kurban Bayramı Öncesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

16 Ağu 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kurban Bayramı öncesi ilçede görev yapan basın mensuplarıyla biraraya geldi. Bayram mesajını veren Başkan Mahmut Badem, bayram öncesi yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle biraraya gelen Başan Mahmut Badem; “Hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun. Bayramın; ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Kadına şiddetin olmadığı, insanlarımızın öldürmediği, katledilmediği bir bayram olmasını diliyorum. Terörle ilgili çok ciddi önlemler alındı. Ve alınmaya devam ediyor. İstihbaratımızı kendimiz yapmaya başlamamızdan itibaren  emperyalistlerin üstümüzden baskılarının gittikçe azaldığı görüyoruz” dedi.

Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Kurban Bayramı öncesi tüm birimlerimiz gereken hazırlıklarını sürdürürken, tedbirlerimizi aldık. Kurban kesimi için 10 yer belirlendi. Buna göre vatandaşlar; İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Et Entegre Tesisi,  Ödemiş  Belediyesi  Hayvan Satış yeri (Hayvan pazarı), Kasap Hali Kurban kesim yeri, Müftülük Sitesi Kurban Kesim yeri, Birgi Mahallesi İmam-ı Birgivi Kurban kesim yeri, Bozdağ Mahallesi Otoparkı Kurban kesim yeri, Bademli Mahallesi Mezbahanesi Kurban Kesim Yeri, Ovakent Mahallesi Kapalı Pazar yeri Kurban kesim yeri, Ovakent Mahallesi Mezbahanesi Kurban kesim yeri, Gölcük Mahallesi Belediye Hizmet Birimi’nde kesim yapabilecek. Kurban Bayramı’nın ilk günü de dahil olmak üzere hayvan pazarımız açık kalacak. Bayramlaşma törenimiz de bayramın ikinci günü saat 11:30-13:00 arasında Park Kafe’de yapılacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Sohbet şeklinde geçen ziyarette, belediye çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi.