Ödemiş Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Zeybek Festivali’ne Katıldı

17 Eyl 2018

Ödemiş Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren halk oyunları ekibi, bu yıl 2.’si düzenlenen Bergama Zeybek Festivali’ne katıldı. Ekip, festivalde karma zeybek gösteri yaptı.

Ödemiş Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, iki yıldır Bergama Belediyesi tarafından organize edilen Zeybek Festivali’ne katılım sağlıyor. Bu yıl 14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen festivale katılan Ödemiş Belediyesi Halk Oyunları ekibi, 14 kişilik ekiple karma zeybek gösterisi yaptı. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Mahmut Karagenç ve Sedat Buldan koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren ekip, festival kapsamında yapılan bağımsızlık yürüyüşüne katıldı.  Farklı il ve ilçelerden gelen  grupların yer aldığı Zeybek Festivali’nde Ödemiş Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin  gösterisi katılımcıların ilgi odağı oldu.