Hayvan Barınağı’na Ziyaret

04 Eki 2018

4 Ekim Hayvanları Koruma gününde Ödemiş Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaretçi akınına uğradı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, dünya üzerinde yok olma tehdidi altında bulunan hayvan türlerine dikkat çekmek amacıyla 1931 yılından bu yana çeşitli ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de her yıl kutlanmaktadır.  Ödemiş Belediyesi Hayvan Barınağı Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde öğrenci ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. İlçede eğitim veren farklı okullardan gün boyu gruplar halinde öğrenciler geldi. Aynı zamanda vatandaşlarda barınağa ziyarette bulundu. Veteriner İşleri Müdürü Aylin Aktaş ve görevliler ziyaretçilere çalışmalar hakkında genel bilgiler verdi. Ayrıca öğrencilere sokak hayvanlarına nasıl davranılacağı, yaralı bir hayvan görüldüğünde neler yapılacağı konularında bilgiler aktarıldı.