Okul Müdürleri İmar Barışı Konusunda Bilgilendirildi

18 Eki 2018

Ödemiş Belediyesi, 20 Eylül 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan, yapı kayıt belgesi ve ihalesine ilişkin usul ve esaslar tebliğinde yapılan değişiklikle ilgili okul müdürlerine bilgi verdi.

20 Eylül 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan, yapı kayıt belgesi ve ihalesine ilişkin usul ve esaslar tebliğinde yapılan değişiklikle kamu yapılarının da imar barışından yararlanması mümkün hale geldi.  Ödemiş Belediyesi, ilçedeki okul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye Hizmet binasında düzenlenen toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Pervan tarafından sunum eşliğinde bilgilendirme yapıldı. 73 okul müdürünün katılım sağladığı toplantıda, sunum sonrası soruları yanıtlandı.

İmar Barışı’ndan yararlanmak isteyenler için Ödemiş Belediyesi hizmet binasında oluşturduğu özel bir ekiple vatandaşlara yardımcı oluyor. 31 Ekim’e kadar yapılacak müracaatlarla vatandaşlar yapı kayıt belgelerini almış olacak.