Ödemiş’te 40 bin Lale Toprakla Buluştu

02 Oca 2019

Ödemiş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş. tarafından gönderilen 40 bin adet lale soğanını toprakla buluşturdu. Şehrin ana arterlerindeki orta refüjlere dikilen lale soğanları, yaklaşık iki  ay sonra caddeleri renklendirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş. tarafından dört yıldır Ödemiş Belediyesi’ne lale soğanları gönderilmektedir. Bu yıl gönderilen 40 bin lale soğanı, Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin ana arterlerindeki refüjlere dikildi. Türk Telekom önündeki efe heykelinden, Beşgöz mevkiine kadar olan mesafedeki orta refüj ve Saracoğlu Caddesindeki orta refüje dikilen sarı, beyaz, pembe  ve sıklamen renklerindeki  laleler, mart ayında kente renkli bir görünüm kazandıracak.