Eski Başkan’dan Yeni Başkana Tebrik Ziyareti

14 May 2019
2086 defa

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ederken eski Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı ve yönetimini konuk etti.

AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, eski Başkan Mahmut Badem ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret etti. Eski Başkan Mahmut Badem; “Yurt dışında  olmam ve genel yoğunluk  nedeniyle geç organize olduk. Sizi kutlarım ve görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Belediye Başkanları, kentimizin gelişimi, vatandaşların rahat huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışıyor. Ödemiş’e bugüne kadar hizmet etmiş tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz. Mahmut Başkanımızın da emeği çok.  Ödemiş bizim evimiz, bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Tüm siyasi partilerimizle birlikte Ödemiş’i güzelleştirmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.