Ödemiş Belediyesi Saraçoğlu Caddesinde Alışveriş Fest Günleri Düzenliyor

23 Tem 2019

Ödemiş Belediyesi ilçe esnafına destek vermek amacıyla önümüzdeki günlerde belirlenen periyotlar kapsamında Alışveriş Fest günleri düzenleyecek. İlk program 24 Temmuz Çarşamba akşamı Saracoğlu Caddesi Çınaraltı Mevkiinde yapılacak.

Yıllardır İlçe merkezinde alışveriş yoğunluğunun en fazla yaşandığı cadde olarak bilinen Saracoğlu Caddesi, geçtiğimiz yıl hastanenin Zafer Mahallesi’ne taşınmasının ardından cazibesini yitirmeye başladı. Cadde esnafının bir çoğu yeni hastane etrafına taşındı. Saracoğlu Caddesindeki mevcut esnafa destek olmak amacıyla Ödemiş Belediyesi Alışveriş günleri düzenliyor. 24 Temmuz Çarşamba akşamı Çınaraltı Mevkiinde Ödemiş Belediyesi etkinlik düzenleyecek. Etkinlik kapsamında, Ödemiş Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseri düzenlenerek, çeşitli ikramlarda bulunulacak. Etkinlik akşamı, caddede yer alan esnaf işyerini açık bulundurması durumunda vatandaşlara akşam saatlerinde de alışveriş yapma imkanı sağlayacak.