“Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde”

29 Tem 2019
1917 defa

Ödemiş Belediyesi, “Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde” sloganıyla ilçe sınırlarındaki mahallelerde etkinlik düzenleyecek. İlk etkinlik 1 Ağustos Perşembe akşamı Köseler Mahallesi’nde yapılacak.

Ödemiş Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşadıkları yerlerde refah ve mutluluğuna katkı vermek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye tarafından yapılan etkinliklerin mahallelerde yapılması amacıyla çalışmalar başladı. Bu bağlamda belediye tarafından 1 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:30'da Köseler Mahallesinde “Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde” sloganıyla program düzenlenecek. Mahalle meydanında yapılacak program kapsamında Ödemiş Belediyesi Kent Orkestrası konseri düzenlenerek, çocuklar için çeşitli animasyon gösterileri yapılacak. Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Deneme Bilim Merkezi, açtığı stantla çocukların çeşitli deneyler yapması sağlanacak. Ayrıca Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince programa katılan vatandaşların sağlık taraması yapılacak.

Ödemiş Belediyesi “Yaylada, Kırsalda, Merkezde Eğlence Her Yerde” programı 16 Ağustos tarihinde Hamamköy’de yapılacak.