Atlar, Ödemiş’te Rahvan Koşacak

18 Eyl 2019
2956 defa

Ödemiş Belediyesi geleneksel spor dallarına destek vermeye devam ediyor. 22 Eylül’de Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Ödemiş Belediyesi'nin katkılarıyla Günlüce’de "Ödemiş-Tire Geleneksel Rahvan At Yarışı" düzenlenecek.

Kentin belleğinde yer alan geleneksel spor dallarını yaşatmak üzere katkılarını sürdüren Ödemiş Belediyesi’nin ev sahipliğinde 22 Eylül 2019 Pazar günü Günlüce Mahallesi’ndeki Geleneksel Ata Sporları Yarış ve Oyun Alanı’nda düzenlenecek rahvan at yarışlarında Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden iddialı atlar ve binicileri piste çıkacak.

Ödemiş Efeler Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicilik Spor Kulübü ile Tire Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicilik Spor Kulübü’nün tertip komitesinde yer aldığı yarışlar baş, baş altı, büyük orta, küçük orta, deste, dört yaşlı tay, üç yaşlı tay, ikili yaşlı tay, ithal A grubu, ithal B grubu kategorilerinde düzenlenecek. Yarışlarda bayanlar koşusu da yapılacak. Yarışlarda birinci olanlara Türk Bayrağı, kupa ve para ödülleri verilecek.

Heyecanlı geçmeye aday yarışlar, 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 10.00’dan itibaren başlayacak.

Hipodrom Restoran ve Midilli At Çiftliği Hizmete sunuluyor

Geleneksel Ata Sporları Yarış ve Oyun Alanı’nda bulunan iki katlı sosyal tesis kısmında Hipodrom Restoran 22 Eylül Pazar günü hizmete başlayacak. Ayrıca çocukların ilgi göstereceği Midilli At Çiftliği de yine aynı gün hizmete sunulacak.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama