Ödemiş Belediyesi Yaylalardaki Sevimli Dostları Unutmadı

21 Oca 2020
2069 defa

Ödemiş Belediyesi, kış mevsiminin en soğuk günlerinde yüksek rakımlı mahallelerdeki sokak hayvanlarına mama takviyesi ile sahip çıkıyor.

Hayvan Barınağı’nda  sokak hayvanlarına kısırlaştırma ve aşılama gibi birçok işlemi gerçekleştiren Ödemiş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yaz aylarında hareketliliğin yüksek olduğu yaylalarda kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için mama takviyesi yapıyor.

Geçtiğimiz haftalarda kar yağışından nasibini alan Bozdağ Gölcük ve çevre mahallelerde oluşturulan beslenme odaklarına düzenli olarak mama konularak sevimli dostların kışın en zorlu günlerindeki yaşam mücadelesine destek sağlanıyor. Ödemiş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak sürdürülen çalışmalara gönüllüler de destek veriyor.

Ekipler ayrıca kış mevsiminin en soğuk günlerinde araçların motor kaputlarının altına sığınan sevimli dostların zarar görmemeleri için sürücülerin sabahları araçları çalıştırırken kaputa vurmaları ve kontrol etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama