Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/odemisb/public_html/images/haber2015/20150417_sertifika

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haber2015/20150417_sertifika

Anneler bilgisayar sertifikalarını almaya devam ediyor

20 Nis 2015

Ödemiş Belediyesi ve Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Annem Bilgisayar Öğreniyor” Projesi kapsamında eğitim alan kadınlar sertifikalarını almaya devam ediyor.

Ödemiş Belediyesi  ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan ve içinde 14 bilgisayarın bulunduğu mobil araçla, iki aydır 12 mahallede açılan kurslarda toplam 254 kadın eğitim alıyor. Eğitimlerin tamamlandığı 9 mahallede ise 139 kadın sertifikalarını aldı.

Ovakent Mahallesi’ndeki sertifika törenine katılan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Türk annesinin ne kadar azimli olduğunu gösterdiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. Kırsal bölgelerde ev hanımlığı yapmak çok zor. Hem annelik yapıyorsunuz, hem evin işleri hem de tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorsunuz. Bu işlerinizin arasında kendinizi geliştirmek adına kurslara katılmanız büyük başarı.  Yerel yönetimler olarak sizlere faydalı olacak, aile ekonomisine destek sağlayacak kurslar açmaya devam edeceğiz. Sizlerin taleplerini bizler için çok önemli” dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yunus Ergin, Ovakent Mahallesi Muhtarı Hüseyin Buldan ve yetkililerin katıldığı sertifika töreninde kursiyerler memnuniyetlerini dile getirerek, başkana teşekkür etti. {gallery}haber2015/20150417_sertifika{/gallery}