“Pembe Aslında Siyahtır” Ödemiş’te Sahnelendi

15 Şub 2016

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Pembe Aslında Siyahtır” adlı tiyatro gençler tarafından büyük ilgi gördü. Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde Tiyatro Balans tarafından 4 seans halinde sahnelenen oyunu ilçedeki lise dengi okullarından 1200 öğrenci izledi.

Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve daire müdürlerinin de izlediği oyunda, uyuşturucunun topluma, aileye ve bireye olan olumsuz etkileri konu alındı. Yaklaşık 45 dakika süren oyununda gençlere toz pembe olarak sunulan uyuşturucunun çok zararlı olduğu anlatılarak, fakir bir ailenin oğlu ile zengin bir ailenin kızının düştüğü kötü durum canlandırıldı.

Tiyatro Balans oyuncularından;  Metin Karaman, Ebru Karama, Sefa Zengin, Ömür Akkan, Selim Bayraktar ve Meltem Kahraman rol aldığı “Pembe Aslında Siyahtır”  adlı oyunda Ahmet abi rolünü canlandıran Sefa Zengin, oyun sonunda  gençlere tavsiyelerde bulundu.