Ödemiş Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Gitar Dinletisi ve Sertifika Töreni Yapıldı

28 May 2016

Ödemiş Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu ve Gitar Kursu katılımcılarının yıl sonu dinletisi ve sertifika töreni yapıldı. Bu yıl kurslara katılan yaklaşık 100 kişi sertifikalarını aldı.

Kültür sanat etkinleri kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Sanat Müziği Korosunun yıl sonu dinletisi Kültür Merkezin yapıldı. Gecede ilk olarak Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erkan Aydın yönetiminde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği Korosu hüzzam ve segah makamında şarkılar seslendirdi.

Programın ikinci bölümünde sahne alan Türk Halk Müziği Korosu bu yıl koristlerin karşılıklı türkü söyleme konseptiyle sahne aldı. Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gazi Erdener Kaya yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sivas’tan İstanbul’a, Anadolu’dan Rumeliye birbirinden güzel türküleri seslendirdi.

Konser sonunda Belediye Başkan Vekili İpek Yılmaz, koro şeflerine çiçek takdim ederek, koristlere sertifikalarını verdi.