Senin Tercihin, Senin Geleceğin

25 Tem 2016
3965 defa

Ödemiş Belediyesi Okan Üniversitesi işbirliği ile 25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında tercih günleri düzenlenecek. “Senin Tercihin, Senin Geleceğin” sloganıyla yapılacak tercih etkinliği Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası bünyesinde gerçekleşecek.

Ödemiş Belediyesi ilçede üniversite tercihini yapacak gençlere yardımcı olmak amacıyla Okan Üniversitesi işbirliği ile tercih günleri düzenliyor. Önümüzdeki günlerde Lisans Yerleştirme Sınavı’nın  (LYS) açıklanmasıyla milyonlarca aday  tercih yapacak. Ödemiş Belediyesi ilçedeki adaylara tercih konusunda ücretsiz bir hizmet sunuyor. 25 Temmuz-02 Ağustos tarihleri arasında belediye hizmet binası meclis salonunda yapılacak etkinlikte adaylar,  Okan Üniversitesi Ege Bölge Temsilcisi Burak Akkol yönetiminde uzman rehber öğretmenler aracılığıyla tercih yapma fırsatını yakalayacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Gençlerimizin yapacağı tercihler, geleceğini yönlendiriyor. İstemedikleri bir üniversitede ya da bölümde okumaları durumunda beklenmedik sorunlarla karşılaşılabiliyor. Ve bu durum onların geleceğini etkiliyor. Ödemiş Belediyesi olarak ilçemizdeki gençlerin seçecekleri meslek konusunda doğru tercihler yapmalarına ve aynı zamanda mümkün olan en iyi koşullarda eğitim almalarına katkı sağlamak istiyoruz. Okan Üniversitesi’nin katkılarıyla, rehberlik konusunda uzman eğitimcilerimizle bu hizmeti vereceğiz” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama