Ödemiş Belediyesi Bademli 48. Kiraz ve 15. Meyve Fidanı Festivali Coşkuyla Kutlandı

21 May 2017
5987 defa

Havza ürünlerinin değerlenmesi ve Pazar bulması amacıyla her yıl düzenlenen Bademli Kiraz ve Meyve Fidanı Festivali 21 Mayıs Pazar günü kutlandı.  Festivalde Kiraz Kraliçesi de seçildi.

Bademli Mahallesi festival alanında düzenlenen organizasyona Kaymakam Celil Ateş, Belediye Başkan Vekili Selahattin Kundak, meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Halk oyunları gösterileriyle başlayan programda; Belediye Başkan Vekili Selahattin Kundak, Yeşil Bademli Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülşen Görken, Kaymakam Celil Ateşoğlu konuşma yaptı. Daha sonra festival kapsamında düzenlenen Kiraz ve Fidan Teşvik yarışması ile Kiraz Güzeli yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kiraz Teşvik Yarışmasında birinci Mehmet Kavcı, ikinci Sercan Harlak, üçüncü Kazım Kırbaş oldu. Fidan Teşvik Yarışmasında birinci Savaş Girgin, ikinci Mustafa Kapı ve üçüncü Mustan Ceylan oldu. Kiraz Güzeli Yarışmasında ise birinci Yade Baturay, ikinci Simge Meşe, üçüncü Tuğçe Düzce oldu.

Festivalin konser bölümünde ise Grup Mecaz, Türk Halk Müziği sanatçısı Vildan Turan, Türk Sanat Müziği sanatçısı Mehsem Özşimşir, O Ses Türkiye Yarışmasından Melis Kar birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendirdi. Katılımcılar hareketli şarkı ve türkülerde dans ederek eğlendi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama