15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız

15 Tem 2017
4051 defa

Ödemiş Belediyesi; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklarını tamamladı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında 15 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00’de Ödemiş Belediyesi’nce Saracoğlu Stadyumu önünde etkinlikler yapılacak.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem;“15 Temmuz hain kalkışma girişiminin birinci yıl dönümü için hazırlıklarımızı tamamladık. 15 Temmuz gecesinde yaşanan olayların unutulmaması, unutturulmaması, o gecenin milli kahramanları şehit veya gazilerimizin de en güzel şekilde anılması için  o gecenin ruhuna uygun bir konsepte çalışmalar yaptık.15 Temmuz darbe girişiminde, Türk Milletinin devletine ve milli iradeye verdiği destek tarih boyunca unutulmayacaktır. Aziz milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması önemlidir. Halkımızla bir arada tek yürek olmak üzere Cumartesi akşamı gelin hep birlikte olalım” dedi

Saat 21:00’de başlayacak program, Türkiye genelinde yapılacak programlarla eş zamanlı olarak devam edecek. Program kapsamında Kuran Tilaveti ve dualar yapılacak. 15 Temmuz belgeseli sinevizyon eşliğinde katılımcılara izletilecek. Mehteran  gösterilerinin de yer aldığı programda çeşitli ikramlar da bulunulacak.

Ulaşım sağlanacak

Ödemiş Saracoğlu Stadyumu önünde yapılacak programlara kent merkezine uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız için araç kalkacak. 15 Temmuz Cumartesi saat 20:00’den itibaren  Bademli, Birgi, Bozdağ, Çaylı, Gölcük, Kaymakçı, Kayaköy, Konaklı ve Ovakent mahallelerden araçlar ulaşımı sağlayacak.

İzmir’de stant açılacak

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında İzmir’de düzenlenecek etkinliklerde Ödemiş Belediyesi stant açacak. Stantta, su başta olmak üzere katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama