İki Belediye Sosyal Yardımlar İçin El Ele

13 Haz 2019

Ödemiş Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha fazla yardımcı olmak amacıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde çalışma yapacak.

Ödemiş Belediyesi, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmaların arttırılması amacıyla yapılan görüşmeler sonucunda İzmir Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin ve ekibi Ödemiş'e geldi.  Büyükşehir Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Volkan Sert, Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Uğur Özyaşar'ın yer aldığı ekip, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcıları Özay Kaptan, Şevket Akgün ile Sosyal Yardım Komisyonu üyeleri Sema Bilgi, Mehmet Okumuş, Murat Ürün, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kamil Seran ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi'nin yapmış olduğu yardımlar değerlendirilerek, ihtiyaç sahiplerinin taleplerine daha fazla yardımcı olmak amacıyla yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bundan böyle yardımlar, iki belediyenin koordineli olarak yaptığı çalışmalarla ulaştırılacak.