Başkan Eriş, SÜSBİR Başkanı Dündar’ı Konuk Etti

25 Tem 2019

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dündar’ı konuk etti.

Ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı Ödemiş’te süs bitkileri ve fidancılık sektörü de son dönemlerde önemli bir yere sahip oldu. Kentteki sektör üreticilerine destek vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dündar, Aytaç Koçaroğlu ve Mustafa Bilgin’i konuk etti.  Süs Bitkileri sektörünün İzmir Bölgesi raporunun görüşüldüğü ziyarette, ilçedeki çalışmalar değerlendirildi. Başkan Mehmet Eriş; “İlçemiz, Küçük Menderes Havzası’nın sulak ve bereketli toprakları üzerinde yer alan geniş bir floraya sahip. 1800 civarında çalı, ağaç, sarıçalı ve birçok Akdeniz bitkisi yetiştirilmektedir. Türkiye’deki birçok belediyeye ve süs bitkisi üreten firmalara anaçlık ve genç fide sağlamaktadır. Bölgedeki sektör üreticilerine destek olmak için projeler uygulayacağız. Bu konuda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dündar’a ziyaretin dolayı teşekkür ederiz” dedi.