Güldehen Marmara’dan Müzik Ziyafeti

05 Eyl 2019
2754 defa

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü etkinlikleri akşamları konserlerle devam ediyor. Ödemişli TRT sanatçısı Güldehen Marmara parçalarını hemşehrileri için söyledi. Marmara, 125. Yıl Kültürpark’ta müzik ziyafeti sundu.

35. Ödemiş Milli Fuarı ile birlikte kurtuluş sevincinin akşamları da doyasıya yaşanırken 125. Yıl Kültürpark konserlere ev sahipliği yapıyor. Ödemişli ses sanatçısı Güldehen Marmara geniş bir repertuarla hemşehrilerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Marmara’nın seslendirdiği şarkılara Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş ile belediye meclis üyeleri ve konser alanını dolduran Ödemişliler de eşlik etti.

Güldehen Marmara, şarkılarını hemşehrileri için söylemekten büyük onur duyduğunu belirterek, bu güzel etkinlik için Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de Marmara’ya efe heykeli ve ipek şal armağan etti.

Marmara’nın güçlü sesi ve yorumuyla hemşehrilerine keyifli bir akşam yaşattığını belirten Eriş, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü etkinliklerinin konserler, söyleşiler, tiyatro gösterileri ve yarışmalarla devam ettiğini, Ödemiş Milli Fuarı’nın da büyük ilgi gördüğünü belirterek, etkinliklere ve fuar akşamlarına tüm vatandaşları davet etti.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama