Bu sayfayı yazdır

Final Maçları Nefesleri Kesti

07 Eyl 2019
1632 defa

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesince düzenlenen 38. Sokak Basketbolu Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu. Final maçları oldukça çekişmeli geçerken smaç yarışması da heyecanla izlendi.

Yeni Salı Pazarı basketbol sahasında 2 Eylül Pazartesi akşamı başlayan ve 5 kategoride 27 takımın katıldığı 38. Sokak Basketbolu Turnuvası’nda final maçları 6 Eylül Cuma akşamı oynandı. Küçük erkekler, yıldız erkekler, genç kızlar, genç erkekler ve büyük erkekler kategorilerindeki final maçları ilgi ile izlendi. Sahadaki mücadele kadar takımların adları da ilgi topladı.

Küçük erkekler kategorisinde “Kurtlar” şampiyon olurken “Atletik Boğalar” turnuvayı ikinci tamamladı. Yıldız erkekler finalinde “Mekanın Sahibi” şampiyonluğa ulaştı, “Fight Club” ikinci oldu. Oldukça çekişmeli geçen genç kızlar finalinde “Cadı Kızlar” şampiyon oldu. “Potanın Perileri” ikinci sırada yer aldı. Genç erkekler finalinde “El Nino” şampiyonluğu oldukça çekişmeli bir mücadelenin ardından elde etti. “Golgi Cisimciği” bu kategorinin ikincisi oldu. Büyük erkekler finalinde de “Doktor İzin Vermedi”, “Haddini Bilbao” karşısında 7-6’lık skorla galip geldi ve şampiyon oldu. “Haddini Bilbao”, turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Yusuf Can Fidancı, turnuvanın en centilmen oyuncusu olarak seçilirken final maçlarının en değerli oyuncusu Ege Yıldız oldu. Üç sayı yarışmasında Ayberk Yıldız birinciliği elde eden isim oldu. Sporseverlerin görsel bir şölene tanık olduğu smaç yarışmasında ise birincilik Çağatay Başol’un oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara ve sporculara kupa, plaket ve madalyalarını Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Zabıta Müdürü Ali Palamut, Sağlık İşleri Müdürü Erol Gönen ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Kadir Yıldız takdim etti.

Resim Galerisi