Bu sayfayı yazdır

Köseler ve Üzümlü Kavuşuyor

07 Eyl 2019
2480 defa

Yıllardır beklenen yol yapılıyor: 9 kilometreden 3,5 kilometreye

Ödemiş Belediyesi kırsal mahallelerde ulaşımı kolaylaştırmak ve üretim yollarını geliştirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birbiriyle bağlantısı 9 kilometrelik yolla sağlanan Köseler ve Üzümlü arasında 3,5 kilometrelik yeni bir güzergah açılıyor. Zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalar hızla ilerliyor.

Ödemiş Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı çalışmayla Köseler ve Üzümlü mahalleleri arasındaki mesafe 3,5 kilometreye inecek. Halihazırda 9 kilometrelik güzergahla birbirine bağlanan iki mahalle arasındaki mesafeyi yaklaşık 5,5 kilometre kısaltacak yeni yolun açılması için ekipler zorlu bir mesai veriyor. Dağlık alanda açılacak yeni yol aynı zamanda Köselerli üreticilerin Üzümlü civarında bulunan bahçelerine ulaşımı da kolaylaştıracak.

“Köseler ve Üzümlü’nün hayalini kurduğu yolu açıyoruz”

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, çalışmalarla ilgili son durumu Muhtarlık İşleri Müdürü Şerif Şen, mahalle muhtarları ve teknik ekiple birlikte yerinde inceleyip bilgi aldı. Kaptan çalışmalarla ilgili olarak şunları kaydetti: “Başkanımız Sayın Mehmet Eriş, kırsal mahallelerde yaşayan hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve üretim yolları ile ürünlerin kolayca pazarlara ulaştırmak adına yapılacak çalışmaları çok önemsiyor. Biz de bu hedef doğrultusunda hemşehrilerimizden gelen talepleri değerlendiriyoruz. Uzun zamandır Köseler ve Üzümlü mahallelerimizin hayalini kurduğu bağlantı yolunu açıyoruz. Böylelikle iki mahallemizi birleştirmiş oluyoruz. Bundan sonra çiftçilerimiz yakıt ve zaman kaybı yaşamadan kolayca bahçelerine ulaşacaklar. 9 kilometre olan yol 3,5 kilometreye indi ve bağlantı sağlandı. Sırada bu yolun daha da iyileştirmesi için yapılacak çalışmalar var. Bu bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olsun. Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu arazi şartında çalışan ekiplerimizi de tebrik ediyorum”

Muhtarlar teşekkür etti

Üzümlü Mahalle Muhtarı Nazif Durukan da “Yıllardır istediğimiz, beklediğimiz yol Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Eriş, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Özay Kaptan ve belediye ekiplerimizin gayret ve girişimleriyle açılıyor. Mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Köseler Mahalle Muhtarı Mehmet Uyanık ise “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Eriş ve belediye başkan yardımcımız Sayın Özay Kaptan’a teşekkür ediyoruz. Hem ulaşım, hem üretim yolu hem de acil durumlar için bölgemiz adına önemli bir yol sıfırdan açılmış oldu” dedi.

Resim Galerisi