Hayalleri Gerçek Oldu

14 Eyl 2019
2219 defa

Ödemiş Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü için düzenlediği Çocuk Şenliği’nde oluşturduğu Hayal Ağacı’na hayallerini yazan çocukları sevindirdi. Beş çocuğun hayali gerçeğe dönüştü. 

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü anısına 4 Eylül 2019 tarihinde Aykut Oray Sokağı’nda) Çocuk Şenliği düzenleyen Ödemiş Belediyesi, bu şenliğe özel oluşturulan Hayal Ağacı’na hayallerini yazan çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Hayal Ağacı’ndaki yazıları derleyen Ödemiş Belediyesi, beş şanslı çocuğun hayallerini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Eriş, çocukların hayalini kurduğu hediyeleri Belediye Meclis Üyesi Tülin Bozoğlu ile birlikte verdi. Başkanlık makamında çocukları ve ailelerini konuk eden Eriş, hayal kurabilen çocukların geleceği inşa edeceklerini vurguladı.

8 yaşındaki Alper Turan Can’ın kitap seti, 8 yaşındaki Yunus Emre Timur’un tablet bilgisayar, 11 yaşındaki Batın Kayra Balcı’nın futbol topu, 4 yaşındaki İkra Çarpan’ın bisiklet ve 10 yaşındaki İpek Yılmaz’ın akıllı saat hayali gerçekleşirken Başkan Mehmet Eriş, çocukların umut dolu gözlerinden aldıkları güçle Ödemiş’i yarınlara taşımak için çalıştıklarını belirtti.

Geleceği şekillendirecek çocukların mutlaka hayal kurabilmeleri gerektiğini hatırlatan Eriş, “Çocuklarımızın hayal kurmaları, hayal güçlerini geliştirmeleri onların geleceklerini de sağlam adımlarla inşa etmeleri anlamına geliyor. Çocuklarımızın kurdukları hayalleri tek tek okurken hem umutlandım hem de duygulandım. Hayalleri olan çocuklar yarınların mimarıdır. Ülkemizin geleceği adına birer umut ışığıdır. Çocuklarımızın hayal kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlayan ailelerimizi de tebrik ediyorum. Çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmenin en büyük zenginlik ve mutluluk olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda etkinliğimiz için fikirlerini sunan Meclis Üyemiz Sayın Tülin Bozoğlu’na da teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama