Ödemişlilerin Yardımları Elazığ’a Ulaştı

30 Oca 2020

Elazığ ve Malatya’da can kayıplarına ve yaralanmalara yol açan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası yaraların sarılmasına katkı olarak Ödemiş halkının desteğiyle toplanan yardım malzemeleri Ödemiş Belediyesi tarafından deprem bölgesine ulaştırıldı.

Ödemişspor Kulübü öncülüğünde düzenlenen kampanya ile Ödemiş halkının sağladığı 10 ton patates, peynir, kuru bakliyat, giysi, battaniye, yorgan, elektrikli ısıtıcı, soba gibi ürünlerden yardım malzemelerini taşıyan TIR, Elazığ merkeze bağlı Akçakiraz Beldesi’ne ulaştı.

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Elazığ’a ulaştırılan yardımlar, AFAD’ın yönlendirmesiyle Akçakiraz Belediyesi denetiminde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.