Ödemiş Belediyesi’nden Aşure İkramı

02 Eyl 2020

Ödemiş Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.

Ödemiş Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla Park Kafe önünde gerçekleştirdiği aşure ikramına Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Eriş, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Aksoy ve Başkan Eriş, vatandaşlara aşure ikram etti. Hijyen ve mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen ikramda dualar okundu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, aşure ikramına katılanlara teşekkür ederek, “Kaymakamımız Sayın Fatih Aksoy, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve müdürlerimizle birlikte dayanışmanın, bereketin ve birliğin sembolü aşuremizi paylaşmanın güzelliğini yaşadık. Evimiz Ödemiş’in kurtuluş yıldönümümü öncesi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete göç eden gazilerimizi dualarla andık. Allah kabul etsin. Tüm hemşehrilerimizin Muharrem Ayı’nı kutluyorum” dedi.