Ödemiş Belediyesi’nden Cumhuriyet Bayramı’na Özel Fotoğraf Çekim Standı

27 Eki 2020
1759 defa

Ödemiş’te Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılı sevinci, Ödemiş Belediyesi’nin fotoğraf çekim standı ile ölümsüz birer anıya dönüşecek. Salı Pazarı’nda Ödemiş Belediyesi fotoğraf çekim standında çekilecek fotoğraflar anında baskı ile Ödemişlilere hediye edilecek.

Ödemiş Belediyesi, Cumhuriyet'in 97. yılını pandemi tedbirlerine uygun etkinliklerle kutlayacak. Açılış ve anma programlarının yanı sıra 28 Ekim 2020 günü 13.00'da Salı Pazarı'nda stant açılacak. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in Ödemişliler ile bir arada olacağı Ödemiş Belediyesi standında Cumhuriyet Bayramı hatıra fotoğrafı çekim alanı da yer alıyor. Ay-Yıldızlı Türkiye haritası ve Atatürk portresinin yer alacağı özel fotoğraf standında çekilecek hatıra fotoğrafları Ödemişlilere hediye edilecek. Stant, 28 Ekim’den 1 Kasım akşamına kadar fotoğraf çekimlerine ev sahipliği yapacak. Stantta çocuklar için armağanlar verilecek, ikramlar yapılacak. 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Yüreklerimizdeki Cumhuriyet ve Atatürk sevdasıyla yaşayacağımız 97. yıl coşkusunun birer anısı olması adına Cumhuriyet Bayramı sevincimize yakışır güzellikte bir fotoğraf çekim noktasını Salı Pazarı’nda oluşturuyoruz. Hemşehrilerimizin bu stantta çekilecekleri fotoğrafları anında baskı yaptırıp hediye edeceğiz. Ödemiş ailesi olarak 28 Ekim’den 1 Kasım akşamına kadar Cumhuriyet Bayramı’nın en güzel kareleriyle bu stantta bir arada olacağımıza inanıyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama