Bu sayfayı yazdır

Başkan Eriş, Belediye Çalışanlarının Yeni Yılını Kutladı

31 Ara 2020
1307 defa

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı. Yılın son gününe destek hizmetleri şantiyesinde başlayan daha sonra temizlik işleri şantiyesi ve hizmet binalarındaki çalışanlarla giren Başkan Eriş, pandemi ve doğal afetlerle hatırlanacak zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2021 yılının tüm dünyaya sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Günün erken saatlerinde destek hizmetleri şantiyesi ve temizlik işleri şantiyesinde işçilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Eriş, pankartlarla ve konfetilerle karşılandı.

İşçilerin yeni yılını kutlayan ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Eriş, önceki gün imzalanan Ödemiş Belediyesi Personel Limited Şirketi’nin Toplu İş Sözleşmesine de değinerek, “Dün sendikamızla gücümüze göre, mali yapımıza göre bir anlaşmaya vardık. Ödemiş’in her yerinde emeğiniz var, eliniz ayağınız var. Bunun karşılığı olarak gücümüzü en iyi şekilde size ve ailelerinize yansıtmaya çalıştık. Bir gün bile geciktirmeden verebileceğimiz, gününde hakkınız olan ücreti almanızı sağlayacak rakamı belirledik. Ben işveren değilim ben de bu ailenin bir parçasıyız. Seçim öncesi de diyordum, şimdi de söylüyorum. Hiçbir ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, küçümsemeden ‘Ödemiş bizim evimiz hepimiz büyük bir aileyiz’ dedik. Bundan sonra da böyle olacak. Belirlediğimiz bu ücretin hakkını ve karşılığını siz değerli işçi arkadaşlarımızın verdiğini biliyorum. Bundan sonra da hakkını vereceğinize yürekten inanıyorum. Tüm emekçilerimiz ve aileleri için bir kez daha hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“Umudu hep birlikte büyüteceğiz”

Başkan Mehmet Eriş, daha sonra belediye hizmet binalarında görev yapan çalışanların yeni yılını kutladı. 2020 yılının zorlu bir yıl olarak hatırlanacağını belirten Eriş, “2020 yılı salgın hastalık ve doğal afetlerle hatırlanacak. Koronavirüs salgını hepimizin hayatını etkiledi, etkilemeye de devam ediyor. Ödemiş Belediyesi olarak bu zorlu mücadelenin içerisinde yer aldık. Yitirdiğimiz canlar için üzüldük. Sağlık çalışanlarımızın insanüstü çabalarına destek için önlemlerimizi uyguladık, destek olmaya çalıştık. Dayanışmanın da en güzel örneklerini yaşadık. Kimi hemşehrimiz evinde var olan yağı bulguru mutfağımızla paylaştı, kimi hemşehrimiz günlerce maske dikimine gönüllü olarak destek verdi. Çalışanlarımız özveriyle sahada oldular. Tüm çalışanlarımıza sergiledikleri bu fedakarca çalışmalar için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Umudumuz 2021 yılının daha iyi geçmesidir. Umudu hep birlikte büyüteceğiz. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Yaşanılabilir bir kent hedefiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. 2021 yılını tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, 99 mahallemizdeki tüm hemşehrilerimin ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum” dedi.

Resim Galerisi