Başkan Eriş, Günün İlk Işıklarında Ödemiş’i Adımladı

16 Eyl 2021
1018 defa

 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, günün ilk ışıklarında sahaya inerek kent merkezinde ihtiyaç duyulan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Eriş, doğalgaz, su ve kanalizasyon, elektrik ve telekomünikasyonla ilgili altyapı çalışmalarının sürdüğü bölgelerde yaşanabilecek sıkıntıların en aza indirilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini vurguladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Başkan Yardımcıları Özay Kaptan ve Feridun Azeroğlu, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özsavran, Temizlik İşleri Müdürü Süleyman Çalış ve teknik personelle birlikte Ödemiş turuna 06.00’da Meşrutiyet Mahallesi’nden başladı.

Meşrutiyet, Bengisu, Akıncılar ve Mimar Sinan mahallerinde cadde ve sokakları adımlayıp farklı kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle yıpranan yolları inceleyen Başkan Eriş, altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrası mümkün olan en kısa sürede gerekli bakım ve onarımın yapılacağını söyledi. Başkan Eriş’in şafak mesaisi Kuvvetli Mahallesi’nde sona erdi.

Başkan Eriş, “Kentimizin farklı mahallelerinde İzmirgaz, İZSU, GDZ Elektrik Dağıtım ve Türk Telekom’un altyapı çalışmaları gerçekleşiyor. Son yıllardaki en geniş çaplı altyapı çalışmaları nedeniyle kentimiz adeta bir şantiye durumunda. Burada hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın yaşayabilecekleri sıkıntıları en aza indirmek üzere bugün de yapılabilecekleri bir kez daha yerinde inceledik. Bu anlamda tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Kazıları yaptıran kurumlarla da sürekli olarak irtibat halindeyiz. Çalışmaların tamamlanma durumuna göre yüklenici firmalar ve İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile planlamamızı yapıp gerekli onarımların en kısa sürede yapılmasını sağlayacağız. Bunun yanında belediyemizin devam eden çalışmalarını ve ihtiyaçları da yerinde inceledik. Hemşehrilerimizin bu noktada bizlere sunduğu öneriler çok önemli. Yerinde ve birlikte geliştirilen, kalıcı çözümlerle hareket etmemiz gerekiyor. Kaynaklarımızı en verimli ve doğru şekilde değerlendirme adına altyapı yatırımlarına göre planlamamızı yapıyoruz. Bu anlamda kentimizin farklı bölgelerinde de hemşehrilerimizle birlikte incelemelerimiz sürecek” diye konuştu.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama