Başkan Turan'dan Bayram Mesajı; "Mutluluklar paylaşılınca bayramdır"

09 Nis 2024

Ödemiş Belediyesi bayramlaşma töreni,  9 Nisan Salı günü Park Kafe'de yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Turan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bülent Eker, belediye meclis üyeleri, Ödemişli eski bakan Sabri Tekir, Ödemişli Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, daire müdürleri, muhtarlar, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Başkan Mustafa Turan yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak; " Bayram sevdiklerimizle bir arada olunca, mutlulukları paylaşınca bayramdır. Tüm hemşehrilerime ve belediye aileme gönüllerince mutlu oldukları güzel bir bayram diliyorum. Ramazan Bayramımız kutlu olsun " dedi.

Yoğun kalabalık yaşanan bayramlaşma töreninde çocukların ilgisi de büyüktü. 7 yaşındaki Eymen Erakyol  Başkan Mustafa Turan ile kendisini çizdiği resmi hediye etti. Resimde "Dünyanın en iyi başkanı Mustafa Turan" yazısı dikkat çekti.