23 Nisan'da Belediye Başkanı Kaan Bağçivan Oldu

22 Nis 2024
106 defa

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkanı Mustafa Turan koltuğunu, 6 yaşındaki Kaan Bağçivan'a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Beyaz Altay Gündüz Bakımevi öğrencilerinden Kaan Bağçivan, Belediye Başkanı Mustafa Turan'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Turan koltuğunu Kaan Bağçivan'a bıraktı.  6 yaşındaki Kaan Bağçivan efe kıyafeti ile dikkat çekerken, belediye başkanı olarak yapmak isteklerini dile getirdi. 125. Yıl Kültürpark'ın yeniden düzenlenmesini ve buna benzer büyük parkların yapılmasını ifade ederken yüzme havuzunun ve 4-5-6 yaş gruplarına yönelik satranç kursları ve turnuvaların yapılmasının önemini vurguladı.

Belediye Başkanı Mustafa Turan; " Atatürk'ün Cumhuriyetimizi armağan ettiği çocuklarımızın en büyük bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Ödemiş Belediyesi olarak çocuklarımızın kendilerini geliştirebilecekleri, güvenle eğlenebilecekleri alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Bugün koltuğumu devrettiğim Kaan Bağçivan'ın talimatları konusunda gerekenleri en kısa zaman da gerçekleştireceğiz" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama