Ödemiş Belediyesi “Çocukca Bir Gün İçin” Uçurtma Şenliği Düzenledi

03 May 2015
15840 defa

Ödemiş Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez Uçurtma Şenliği düzenlendi. “Çocukça bir gün için” sloganıyla Ahrandı tepesi eteklerindeki düz bir alanda yapılan organizasyonda, çocuklar eğlenirken anne babalar piknik yaptı. Şişme oyun grupları, animasyon gösterileri, eğlenceli yarışmalar, müzik dinletisi ve halk oyunları gösterilerinin yer aldığı etkinlikte midilli atları dikkat çekti.

Yerel yönetimlerin halkla buluştuğu bir organizasyon

Şenliğe katılan çocuklar ve aileleri ile tek tek selamlaşan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem konuşmasında yerel yönetimlerin halkla buluştuğu bir organizasyon olduğunu belirtti. Badem; “Bugün toplumumuzun her kesiminden vatandaşlarımızı biraraya getirerek, baharın gelişini coşkuyla kutlayalım istedik. Çocuklarımız bir araya gelsinler kaynaşsınlar, ders stresinden biraz uzaklaşsınlar istedik. Ciddi bir katılım var, hepinize çok teşekkür ederiz. Yerel yönetimlerin halkla birleştiği an bu olsa gerek diye düşünüyorum. Sporculardan müzisyene, çocuklardan anne babaya, öğretmenine kadar herkes burada. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Sosyal belediyecilik anlamında Ödemiş Belediyesi’nden beklenen her hizmeti vermeye çalışacağız” dedi.

Başkan Mahmut Badem, çocuklara macun dağıttı

Kültürümüzün yaşatılması ve çocuklarımıza gösterilmesi amacıyla şenlik kapsamında belediye tarafından ücretsiz macun dağıtıldı. Başkan Mahmut Badem, macuncunun feshini giyerek çocuklara rengarenk macun dağıttı.
Şenlik kapsamında ayrıca belediye tarafından ücretsiz olarak 1500 adet Ödemiş Belediyesi logolu uçurtma, patlamış mısır ve dondurma dağıtıldı.
Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ise bisiklet, tablet ve uzaktan kumandalı uçan helikopter hediye edildi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama