Ramazan Sokağı’nda Sema Gösterisi

23 Haz 2015
14984 defa

Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam birbirinden farklı gösteri ve dinleti düzenleyen Ödemiş Belediyesi, geçtiğimiz akşam sema gösterisi düzenledi.

Ulus Meydanında kurulan Ramazan Sokağı içinde düzenlenen sema gösterisine Ödemişliler yoğun ilgi gösterdi. Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu ile solist Muharrem Aygün tarafından seslendirilen ilahiler, izleyicileri duygu dolu anlar yaşattı. Yaklaşık bir saat süren etkinlikte, izleyiciler cep telefonlarıyla semazenleri görüntülemeye çalıştı.

Başkan Ramazan Sokağı’ndaki stantları gezdi

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye meclis üyelerinden Şakir Gelen ve Zekeriya Karabıyık ile birlikte Ramazan Sokağı’nda stant açan esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mahmut Badem; “Bu yıl ilk kez kurduğumuz Ramazan Sokağı ile vatandaşlarımızın iftar sonrası aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği bir ortam hazırladık. Bir taraftan etkinlikler devam ederken, çocuklarda kurulan oyun gruplarında eğlenebiliyorlar. Her akşam Ödemişlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama