Ödemiş'te Fener Alayı

29 Eki 2015
7847 defa

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi’nce fener alayı düzenlendi.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sedat Şenbaş ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen fener alayı Salı Pazarı’ndan başlayarak, Hükümet Meydanı’nda son buldu.

Ödemiş Belediyesi, yürüyüş öncesi katılımcılara bayrak ve özel olarak hazırlanan meşaleler dağıttı. “Ne Mutlu Türk’üm Diyene”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Kahrolsun PKK” sloganlarının atıldığı kortej yürüyüşünde dev Türk Bayrağı ve Atatürk portresi taşındı.

Hükümet Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “3 Eylül 1922’de düşmanı denize döken kahramanların torunları, bugün Cumhuriyetimizin 92. yılını kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun. Hepimizin bu vakur duruşu bu ülkede örnek olmaya devam edecektir. Biliniz ki bu vakur duruşumuz, aynı emellere sahip emperyalistlere iyi bir mesaj olacaktır” dedi. Konuşmanın ardından İstiklal Marşı okundu.

Etkinlik kapsamında Ödemiş Belediyesi’nce Hükümet Meydanda vatandaşlara çay ikramı yapıldı.

 

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama