Birgi’de Kur’an Ziyafeti

09 Haz 2016

Ödemiş Belediyesi, İzmir İl Müftülüğü ve Ödemiş Müftülüğü işbirliği ile Ramazan ayının ilk günlerinde düzenlenen Kur'an ziyafeti, vatandaşları Birgi'de buluşturdu.

Birgi Mahallesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aydınoğlu Mehmet Bey Cami önündeki meydanda halka açık yapılan programda; İstanbul Pendik Kur'an Kursu Öğreticisi Yavuz Mutlu, Konak Hakimefendi Camii Müezzin Kayyımı Rıdvan Akbaş, Çiğli Merkez Camii Müezzin Kayyımı Vedat Özarpacı, Balçova Yeşil Cami İmam Hatibi Ahmet Yüksel, Ödemiş Şeker Cami İmam Hatibi Ali Rıza Yıldız, Ödemiş Gürcüzade Camii İmam Hatibi Hüseyin Çoban, Gaziemir Merkez Camii İmam Hatibi Hüsamettin Karadaş Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Maneviyatı yüksek bir akşamın ardından katılımcılar Ödemiş Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında orucunu açtı.