Şeb-i Arus Etkinliği Yapıldı

15 Ara 2016
3182 defa

Ödemiş Belediyesi, Hazreti Mevlana Celaleddin Rumi’nin 743. vuslat yılında Şeb-i Arus etkinliği düzenledi. Hoşgörü ve paylaşmanın sembölü olan Mevlana ilahiler, şiirler ve sema gösterisiyle anıldı.

Ödemiş Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Hayrettin Özbudak, eşi Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  Hoşgörü ve tasavvuf felsefesiyle tüm dünyayı etkilemiş, büyük şair ve düşünür Mevlana’nın felsefesinin anlatıldığı programda şiirler, ilahiler ve sema gösterisine yer verildi. Etkinlik katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Program sonunda konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hayrettin Özbudak; “Sevgi ve hoşgörüye çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde Hazreti Mevlanayı anıyoruz. Son zamanlarda yaşadığımız terör olayları ve hafta sonu güvenlik güçlerimize yönelik yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum.  Türk milleti hep birlikte olarak, el ele vererek bugünleri de atlatacaktır. Yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Resim Galerisi

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama