Ödemiş Belediyesi’ne Siyasi Başkan Yardımcıları Atandı

15 Nis 2024

Ödemiş Belediyesi siyasi başkan yardımcısı kadrolarına atama yapıldı. M. Cumhur Şener ve Metin Kıral başkan yardımcısı olarak göreve başladı

Belediye Başkanı Mustafa Turan’ın göreve gelmesiyle siyasi başkan yardımcıları kadrolarına yeni atamalar yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi Muhittin Cumhur Şener ve Metin Kıral başkan yardımcısı olarak göreve başladı.

Atamalara göre; Başkan Yardımcısı M.Cumhur Şener’e bağlı müdürlükler İmar ve Şehircilik, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Muhtarlık İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüğü olarak belirlendi.  Başkan Yardımcısı Metin Kıral’a bağlı müdürlükler ise Zabıta, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Sosyal Yardım, Park ve Bahçeler ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü oldu.