Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Avukatlar Günü’nü Kutladı

05 Nis 2024

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Ödemiş Adliyesi’ni ziyaret ederek 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

Başkan Mustafa Turan, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Ödemiş Adliyesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Coşkun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ali Sami Çetin, Baro Temsilcisi Av. Nuran Artagan ve ilçede görev yapan avukatlarla biraraya geldi. Başkan Turan konuşmasında; ““Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 5 Nisan 1923'te Ankara Barosu'nu kurarak, adaleti Türk avukatlarına emanet etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nde bağımsız yargının savunucuları, avukatlar savcılarla hâkimler yargının vazgeçilmez üç unsurudur. Hukukun kutsal görevini üstlenen avukatlarımızın, adaletin sağlanması için verdikleri mücadele, toplumumuzun huzur ve refahı için son derece önemli. Adaletin güçlüden değil haklıdan yana olması dileğimle, Ödemiş’te ve ülkemizin her bir köşesinde görev yapan tüm  avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar  Günü’nü kutluyorum . Adaletin sağlanması ve  hakkın adil bir şekilde kullanılması için çaba gösteren tüm yargı çalışanlarına sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.